kayınvalidem sütlaca ilaveten vanilya ekler
annem tabanının hafif tutmasını sağlar (yakmadan)
ablam pirinç unu ekler zira eniştem sütlacı muhallebi sütlaç arası sever...
benmi ?
bazen bi annemin bazen de diğer annem gibi ,bazende çok özlediğimde ablamın yaptığı gibi yapsamda... geneldede kendime özgü pişirsemde
temel madde pirinç süt ve şeker:)
anlatabildimmi
annem tabanının hafif tutmasını sağlar (yakmadan)
ablam pirinç unu ekler zira eniştem sütlacı muhallebi sütlaç arası sever...
benmi ?
bazen bi annemin bazen de diğer annem gibi ,bazende çok özlediğimde ablamın yaptığı gibi yapsamda... geneldede kendime özgü pişirsemde
temel madde pirinç süt ve şeker:)
anlatabildimmi
olsun da nasıl olursa olsun. ben de fırında olanını severim ama her haline de evet derim, bayılırım. ellerine sağlık sevgiyle kal
YanıtlaSilelınıze saglık .bende cok severım sutlacı.ama en son yedıgım kayınvalıdemın kötu sutlacından sonra agzımın tadı gıttı :) uzun bır sure yemeyı dusunmuyorum :)
YanıtlaSilsevgili dolunay ziyaretin için teşekkürler. o sütlacın hangi anlamda kötü olduğunu anlayamadım ama :) sütlü bir çok alternatif var nasıl olsa
YanıtlaSilsevgiler...
sevgili hilal burda olmana çok sevindim :)
sevgiler...