22 Kasım 2013 Cuma


bir kimse ruhunuza bir çizik bile atsa  sorulmalı hesabı.
affetmek büyüklüktür ama affettiğiniz şeyin ne olduğu önemlidir.
affedilebilecek  ,yutulabilecek, sevgiyle örtülebilecek şeyler olduğu kadar ,affı mümkün olmayan şeyler vardır hayatta.bu durumda ölçünüzün ne olduğu çok önemli.
bazen siz affedebilirsiniz davacı  olmazsınız birinden ama mahkeme devam eder, artık bu konu kamuya intikal etti diye.
insanların bazılarında helalleşmek alışkanlık olmuş "helal olsun hakkım sana"deyince karşıdaki şahıs ,rahatlar helallik isteyen artık hesabı sorulmaz zanneder.
dur !kamuya intikal eden davalar nasıl dünyada işleme tabii tutulursa artık ahirete intikal etmiş hesabı sorulacak davalarda vardır.
 bazen affetmenin verdiği huzur kadar  yapılan bir  haksızlığın ,hesabının sorulacağı inancı da insana büyük bir huzur ve teslimiyet verir eğer dünyada hesap sorma şansınız artık kalmamışsa.
iyiki hesap günü var .
ve O günün tek hakimi İYİKİ O .





4 yorum:

  1. ayy ürperdim... ve iyi ki hakimi O. değil mi, şüphe yok, kaygı yok, endişe yok hakkın yerine geleceğinden.. iyi ki, iyi ki Rabbimiz var.

    YanıtlaSil
  2. 5 cocuk annesi olarak blog goture biliyorsaniz size taktir etmek gerekir.. basit etek dikimi ararken size buldum.. facebookunuz varsa size takip etmek isterim. bu arada yildiz yamaner ben avustralya sydneyden.. lutfen face book ta bulun beni ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili yıldız hanım sizi bulamadım ,ama ilk fırsatta tekrar bakacağım sevgiler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...